Keysoft HR


Gestionarea unitara a angajatilor: recrutare, gestiune personal, evaluare performante, scolarizare, salarizare (calcul).

KeySoft HR - logo

Resurse Umane si Salarizare

KeySoft HR este un modul special conceput pentru rezolvarea problemelor legate de evidenta angajatilor conform legislatiei in vigoare, adaptata cerintelor, dimensiunii si mediului in care compania opereaza.

Modulul Resurse Umane urmareste intreaga activitate a departamentului de resurse umane: recrutarea, gestiunea personalului, evaluarea performantelor si scolarizarea angajatilor.

Mai jos, gasiti o scurta descriere a functionalitatilor.

Informatii structurate in grafice si rapoarte - KeySoft Business Intelligence

Structura companiei - Organigrama

Permite definirea structurii departamentale (organigrama), precum si statului de functii.

Fiecarei pozitii i se poate asocia o fisa de post si un set de capabilitati cerute pentru ocuparea pozitiei respective. Capabilitatile sunt masurabile si liber configurabile (de catre utilizatorul final, in functie de necesitati).

Gestiunea personalului

Asigura pastrarea informatiilor despre angajati (date personale si informatii legate de activitatea in companie).

De o mare importanta sunt capabilitatile angajatului (skills). Acestea – puse in balanta cu capabilitatile cerute de fisa de post.

Structura KeySoft HR

Evaluare

Se pot defini formulare de evaluare pentru fiecare post in parte. Formularele contin criterii de evaluare masurabile, structurate in capitole.

In cadrul unei sesiuni de evaluare, formularele predefinite anterior de specialistul in resurse umane sunt trimise pe fluxuri catre evaluatori, pentru completare (presupune licenta Managementul Documentelor – Fluxuri pentru fiecare dintre evaluatori). Dupa completare, aplicatia calculeaza un punctaj, care este comparat cu punctajul minim, permitand specialistului HR sa obtina o imagine despre nivelul actual al angajatului respectiv.

Formularele de evaluare sunt atasate automat la informatiile de personal ale angajatului respectiv.

Scolarizare

Atat departamentul Resurse Umane, cat si angajatii companiei pot genera propuneri de scolarizare. Propunerile trebuie sa specifice capabilitatea ce se doreste a fi imbunatatita pentru angajatul respectiv.

Aceste propuneri de scolarizare sunt trimise pe fluxuri de aprobare. Propunerile aprobate vor fi incluse intr-un plan de scolarizare, pentru o anumita perioada.

In functie de propunerile aprobate, specialistul HR va cauta firme care sa asigure cursurile cerute. Ofertele sosite de la aceste firme sunt trimise pe fluxuri, pentru aprobare.

Fiecare curs de scolarizare aprobat si desfasurat se va atasa automat la informatiile de personal ale angajatului care l-a efectuat.

Recrutare

CV-urile implicate in procesul de recrutare sunt introduse in aplicatie, impreuna cu informatiile lor:

 • Date personale si de identificare;
 • Educatie;
 • Experienta profesionala;
 • Scolarizari anterioare;
 • Limbi straine;
 • Referinte;
 • Se pot atasa documente (exemplu: CV-ul scanat, sau alte documente asociate).

In urma interviurilor si a testelor de evaluare, specialistul in resurse umane va evalua capabilitatile candidatului si le va putea compara cu cele cerute de postul pentru care s-a aplicat, putind lua o decizie:

 • Acceptarea candidatului;
 • Refuzarea candidatului;
 • Trecerea CV-ului in stare de asteptare;
 • Modificarea postului pentru care s-a aplicat cu un altul, mai aproape de capabilitatile candidatului.

Salarizare

Este o aplicatie flexibila, usor de utilizat, adaptabila schimbarilor de legislatie si mai ales adaptabila dupa specificul clientilor, fiind posibila definirea si modificarea oricaror elemente ce intra in componenta salariului, oricaror modele de activitate si tipuri de ore specifice organizatiei.

Integreaza in structura sa o aplicatie de pontaj, calculand si stabilind beneficiile angajatilor prin evidenta timpului productiv si non-productiv (cum ar fi: concediile medicale, invoirile, absentele nemotivate). In acest fel angajatii sunt remunerati corespunzator muncii efective pe care o desfasoara.

Permite calcularea salariului pornind de la brut la net sau de la net la brut.

Ofera, in timp real, informatii referitoare la salariati, la modul in care acestia sunt integrati in structura departamentelor, cat si la modul in care sunt remunerati.

Generarea de rapoarte si note contabile care permit, in orice moment evaluarea cu usurinta a activitatii prestate de angajati.

Regasirea rapida a rapoartelor prin simpla selectare a raportului si a lunii dorite.

Rapoarte

 • Structura personalului pe departamente;
 • Structura personalului pe posturi;
 • Lista cursurilor de instruire per salariat;
 • Lista evaluarilor per salariat;
 • Planul de scolarizare;
 • Lista cursurilor efectuate intr-o perioada de timp;
 • Angajati care corespund unui anumit set de capabilitati;
 • Diferenta dintre capabilitatile unui angajat si capabilitatile cerute de un post;
 • Stat de plata;
 • Fluturasi;
 • Fisa fiscala;
 • Declaratii: pensie, somaj, sanatate.

In plus, folosind modulul de interogari dinamice, se pot defini cu usurinta si alte rapoarte suplimentare.

Informatii structurate in grafice si rapoarte - KeySoft Business Intelligence
Hai sa ne sfatuim - Contact

Hai sa ne sfatuim!

Tu stii ce vrei. Noi stim ce putem. Impreuna putem sa gasim cea mai buna solutie.

Da-ne un semn!

Nu pierde timpul! O discutie poate clarifica multe si rapid.

Program software integrat - logo

Software integrat - Total Management System

Pornind de la gestiunea și contabilitatea firmei (ERP), KeySoft TMS coordonează resursele umane (HR) și gestiunea relațiilor cu clienții (CRM) prin procese de afaceri organizate și urmărite de soluția de management al documentelor și al fluxurilor interne (DMS), transformând datele brute în informație oferită sub formă de grafice și rapoarte (BI).