Keysoft CRM


Planificarea, urmarirea si controlul activitatilor. Arhivarea informatiilor structurate sub forma de proiecte.

KeySoft CRM - logo

Informatii extinse, unificate

Toate beneficiile Key Groupware se regasesc si in KeySoft CRM. Dar...

KeySoft CRM este modul component al KeySoft TMS. Utilizarea unei baze de date unitare permite extinderea semnificativa a functionalitatilor fata de o aplicatie de sine statatoare si aduce plus valoare celorlalte module.

Cum? Vezi mai jos.

Proiecte

Activitatea moderna este organizata sub forma de proiecte...

Vezi detalii despre planificarea si urmarirea proiectelor, organizarea activitatilor, utilizarea unei agende comune a companiei, inregistrarea de costuri, managementul documentelor in prezentarea Key Groupware.

Proiecte in ERP

In special in cazul activitatilor ce presupun cicluri lungi de vanzare, costurile induse de prospectarea, calificarea si negocierile contractuale ajung la valori semnificative. In absenta unui instrument adecvat, aceste costuri sunt greu cuntificabile.

KeySoft CRM permite definirea de multiple categorii de costuri unitare (orare), per angajat, cu scopul de a cuantifica efortul desfasurat pentru finalizarea unui proiect. Aceste categorii de costuri pot modela cel putin 2 cazuri: cost intern si tarif de vanzare a serviciului.

Fiecare angajat va raporta activitatile si timpul petrecut pe parcursul proiectului. KeySoft CRM ofera informatia structurata sub forma unui raport consolidator per proiect.

In cadrul KeySoft ERP, fiecare linie a documentului comercial (factura, aviz, etc) poate fi alocata unui proiect. Astfel, rapoartul consolidator per proiect va inregistra toate costurile si veniturile aferente.

Obtineti un raport complet cu privire la rezultatele proiectului!

Organizare si urmarire proiecte

Proiecte speciale

Gestiune campanii

Definire lista tinta

Modulul permite definirea listei tinta pentru proiect fie utilizand functionalitatile standard ale aplicatiei (grup de contacte, tip de contact, contacte de un anumit sex, etc), fie utilizand modulul dedicat pentru interogari dinamice in baza de date (necesita cunostinte SQL).

Generare mesaje personalizate

Lista astfel obtinuta poate fi exportata cu usurinta in format tabelar (csv) si utlizata pentru generarea de mesaje cu ajutorul unor aplicatii dedicate.

Alternativ, KeySoft CRM permite definirea de modele de mesaje personalizate (html sau docx). La apelul unui buton, aplicatia va genera cate un document personalizat pentru fiecare contact din lista.

Urmarire

Pe baza raspunsurilor obtinute, pentru fiecare persoana poate fi generat un proiect de vanzare, proiect ce va urma procedurile standard.

Istoricul campaniilor ramane disponibil in aplicatie.

Gestiune evenimente

Proiectul este un instrument dedicat gestionarii evenimentelor, oricare ar fi acestea (organizare de cursuri, targuri si expozitii, petreceri, etc…).

Aplicatia permite definirea elementelor necesare organizarii unui eveniment:

  • Perioada de desfasurare;
  • Numarul de locuri disponibile;
  • Lista de participanti;
  • Generarea de documente specifice evenimentului (invitatii, suporturi de cursuri, formulare de feed-back, etc.);
  • In cazul in care participarea la eveniment necesita achitarea unei sume se poate stabili un model de comanda de vanzare, iar aceasta poate fi generata automat catre participant.

Responsabilul de proiect are posibilitatea de a defini lista de participanti, fiecare dintre acestia fiind caracterizat de o stare (lista starilor poate fi configurata de catre beneficiar). Se poate stabili ca o anumita stare a unui participant, sa rezerve automat un loc.

Hai sa ne sfatuim - Contact

Hai sa ne sfatuim!

Tu stii ce vrei. Noi stim ce putem. Impreuna putem sa gasim cea mai buna solutie.

Da-ne un semn!

Nu pierde timpul! O discutie poate clarifica multe si rapid.

Program software integrat - logo

Software integrat - Total Management System

Pornind de la gestiunea și contabilitatea firmei (ERP), KeySoft TMS coordonează resursele umane (HR) și gestiunea relațiilor cu clienții (CRM) prin procese de afaceri organizate și urmărite de soluția de management al documentelor și al fluxurilor interne (DMS), transformând datele brute în informație oferită sub formă de grafice și rapoarte (BI).